TIjdens het Hemelvaartsweekend vertrekken wij met een groep jongeren naar de Hoge Rielen in Kasterlee (België). Het thema van het kampweekend is ‘Around the world’.

Laatste week om in te schrijven voor het jeugdkamp

Alleen deze week nog de mogelijkheid om je in te schrijven! Schrijf jezelf of een vriendje of vriendinnetje in voor het kamp! Hoe gezellig is dat, lekker op kamp en ook nog een vriend of vriendin mee.

De inschrijftermijn sluit op vrijdag 25 maart 2022.

We hopen op een gaaf kamp, we gaan weer naar De Hoge Rielen in België. Leuke spelletjes doen in de bossen, knutselen, voetballen, volleyballen, nachtelijke wandelingen en nog veel meer leuke activiteiten!

Terug van weggeweest Maranatha Jeugdkamp!

De voorbereidingen voor het jaarlijkse jeugdkamp van de Maranathakerk zijn na twee jaar stilte weer in volle gang. Door Corona was het gedurende twee jaar niet mogelijk om ons kamp te organiseren. Maar we zijn dankbaar dat het er voor dit jaar naar uitziet dat het kamp doorgang kan vinden.

De Hoge Rielen in België

Op woensdag 25 mei 2022 hopen we met een grote groep jongeren tussen de 9 en 17 jaar weer te vertrekken naar Verblijfsdomein De Hoge Rielen in België. De groep met leiding is inmiddels zo goed als compleet.

Aanmelden

Vanaf maandag 7 maart 2022 kun je jezelf aanmelden via deze website als je lid bent van de Hervormde Gemeente Maranatha. Let op! aanmelden kan tot zondag 20 maart 2022.

De kosten voor het kamp zijn dit jaar weer € 25,00.

Ben je geen lid van de Hervormde Gemeente Maranatha en wil je mee als introducé? Dan kun je jezelf aanmelden tussen 21 en 25 maart 2022.