Kamp reünie Jeugdkamp: save the date

We gaan op zaterdag 24 september (in de namiddag in avond) gezellig nagenieten van ons supergave kamp! Dit doen we door middel van lekker eten, een spel, en al die gekke, leuke en toffe foto’s met elkaar te bekijken. Zet deze datum vast op de kalender, in je agenda, of schrijf het met tandpasta op de spiegel. Meer info volgt binnenkort via de e-mail, de website en in het venster van september

Jeugdkamp “van wie ben jij er één”

Aangezien we tot nu toe nog weinig aanmeldingen hebben gehad, hebben we besloten dat er ook vriendjes en vriendinnen mogen. Dus lijkt het jou wat om van 4 tot 7 mei op kamp te gaan. Bij te weinig aanmeldingen gaat het jeugdkamp niet door.

Geef je op via: maranathajeugdkamp@gmail.com
Je kunt je opgeven tot uiterlijk 8 maart We hopen dat jij ook mee gaat!

Jeugdkamp Hemelvaartsweekend

Hoogste tijd voor wat informatie over het jeugdkamp van dit jaar. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar gaan we weer op kamp naar de Hoge Rielen in België.  Dit zal zijn in het Hemelvaartsweekend van 13 mei t/m 15 mei. Het thema van dit jaar is ‘Wat doe jij aan..!?’
Ben je tussen de 9 en 16 jaar en nieuwsgierig naar wat we hiermee bedoelen.
Ga dan gezellig mee op kamp. Door sport, spel, bezinning, creativiteit, gezelligheid en nog veel meer, hopen we meer over dit onderwerp te weten te komen en er een ontzettend gaaf kamp van te maken.

Heb je er ook zo’n zin in? Stuur dan snel een mailtje naar het volgende e-mailadres: maranathajeugdkamp@gmail.com.

Oproep chauffeurs

Voor het jeugdkamp met het hemelvaartsweekend zijn we nog op zoek naar enkele chauffeurs om ons weg te brengen of te halen. Op woensdag vertrekken we om 18.00 uur. Op zaterdag wordt u om 14.30 in België verwacht. Wie wil ons helpen. Geef je op bij Dieter Ansink via jeugdouderling@maranathajeugd.nl.
Geef door wanneer je wilt rijden en hoeveel personen erbij kunnen. T.z.t. ontvangt je dan verdere informatie.

Yes, we gaan weer op kamp!

Ben je tussen de 9 en 16 jaar en heb je zin in een paar dagen intensief genieten van leuke (te gekke) activiteiten, sport en spel, toerusting, creativiteit, drama, muziek enz. enz….. ga dan gezellig met ons mee.
Van 28 t/m 31 mei a.s. (hemelvaartsweekend) vertrekken we naar de Hoge Rielen in Kasterlee (België). Het belooft een kamp te worden om nooit te vergeten. Dit mag je dus niet missen en hier moet je bij zijn. De kosten voor het kamp bedragen € 35,00 per persoon. Gaan er uit een gezin meerdere mee dan wordt het vanaf de tweede persoon € 30,00.
Geeft je op via de website www.maranathajeugdkamp.nl. Dit kan tot 7 april.