Dagverslag vrijdag 10 mei 2013

Hallo Allemaal,

Vandaag hebben we natuurlijk weer heeeerlijk geslapen, hoewel er vanochtend wel wat meer slapende gezichten aan het ontbijt zaten dan gisteren.

Gisteren hebben weer bezinning gehad over de hemelvaart. Door middel van een sketch en met elkaar praten hebben we het gehad over Abraham die met God sprak. God sprak met Abraham als een vriend. Hij luisterde naar Abraham, ook al bleef Abraham maar vragen stellen, hij gaf geduldig antwoordt. We mogen weten dat we altijd bij God terecht kunnen, omdat hij je altijd hoort en naar je luistert.
Na een lekker broodje knakworst zijn we begonnen aan de spelmiddag. Het zonnetje scheen dus het was heerlijk weer om lekker buiten te zijn. Met 6 teams hebben we blind gevolleybald, touw getrokken en een potje frisbeeën. Ook hebben we zittikkertje, banden gooien en het grote spel: ‘zoek de knoop’. Jammer is alleen dat niemand hem gevonden heeft. Maar er waren nog veel meer spelletjes, de zeephelling was weer aanwezig, blind parcours lopen enz. enz. Aan het eind van de dag hadden we natuurlijk een grote winnaar die een extra snoepje kreeg!

’s Avonds hebben we heerlijk bami, nasi en saté gegeten. Na het eten hebben we nog bezinning gehad en zijn we met ze alle naar het kampvuur gegaan waar het heel erg lekker warm was. Bij het kampvuur hebben we heel veel liedjes gezongen, verhalen verteld en lekker marshmallows gegeten. Daarna zijn de jongeren naar bed gegaan en hebben de oudere nog het grote smokkelspel gedaan.

Vandaag gaan we ook weer heel de dag het bos in voor de grote ‘vossenjacht’ en vanavond natuurlijk de ‘Bonte Avond’, waar al druk voor geoefend wordt.