Blog

Voorbereidingen voor jeugdkamp 2019 in volle gang

De voorbereidingen voor het jaarlijkse jeugdkamp van de Maranathakerk zijn weer in volle gang. Op woensdag 29 mei 2019 hopen we met een grote groep jongeren tussen de 9 en 16 jaar weer te vertrekken naar Verblijfsdomein De Hoge Rielen in Belgë. De groep met leiding is inmiddels compleet en vanaf maandag 18 februari 2019 kun je jezelf aanmelden via deze website als je lid bent van de Hervormde Gemeente Maranatha. Let op! aanmelden kan tot 11 maart 2019.

Ben je geen lid van de Hervormde Gemeente Maranatha en wil je mee als introducé? Dan kun je jezelf aanmelden tussen 18 en 22 maart 2019.

De kosten voor het kamp zijn dit jaar weer € 25,00.

Chauffeurs gezocht voor jeugdkamp 2018

Voor het jeugdkamp met het hemelvaartsweekend zijn we nog op zoek naar enkele chauffeurs om de jeugd op te halen in Kasterlee (België). Op zaterdag wordt u om 14.30 in België verwacht. Wie wil ons helpen.

Geef je op bij Mark Ansink via info@maranathajeugdkamp.nl een laat weten of je wilt rijden en hoeveel personen erbij kunnen.

Tent(en) gezocht voor jeugdkamp

Voor het Maranatha Jeugdkamp zijn wij op zoek naar 1 grote tent voor 13 personen of 2 iets kleinere waar 13 personen in zouden kunnen overnachten! Heeft u een tent die wij zouden mogen gebruiken? Laat het weten via info@maranathajeugdkamp.nl

We zouden er heel blij mee zijn!

Jeugdkamp volgeboekt!

Het Maranatha jeugdkamp is volgeboekt! De strijd om een plaatsje voor dit te gekke kamp was hevig, maar inmiddels zijn alle tickets gereserveerd.

Natuurlijk kun je jezelf nog aanmelden voor de reservelijst, mocht er onverhoopt iemand afvallen dan nemen we contact met je op.

Expeditie België – Op zoek naar God

Zelf eten zoeken in het bos… Strijden voor een slaapplaats… Drie dagen zonder te douchen… Kun jij het aan?
Dan is het jeugdkamp Expeditie België zeker wat voor jou!
Alleen gaan wij niet op zoek naar de Robinson, maar naar God.

Wat: Maranatha jeugdkamp 2018
Wanneer: woensdag 9 t/m zaterdag 12 mei
Waar: Hoge Rielen, Kasterlee, België
Kosten: €25,- p.p.

Aanmelden voor het jeugdkamp

Hulp gezocht voor Jeugdkamp

Voor het Maranathajeugdkamp 2017 zijn we dringend opzoek naar ouders of gemeenteleden die willen rijden naar Kasterlee (Belgïe).
Voor zowel de heenweg als terugweg hebben we minimaal nog 4 auto’s met chauffeur nodig. Wie helpt ons?

Aanmelden om te rijden kan via info@maranathajeugdkamp.nl

Maranatha jeugdkamp – Wie is de Mol

Heb je een van de volgende eigenschappen: creatief, sportief, lef, inzicht, stressbestendig, vriend van Jezus, vrolijk, enthousiast, bijbelkenner, mensenkennis, zorgzaam.
Dan zoeken we jou! We hebben zoveel mogelijk kandidaten nodig die ons kunnen helpen op zoek naar de mol.

Van woensdag 24 mei t/m zaterdag 27 mei gaan we weer op Maranatha Jeugdkamp naar de Hoge Rielen in Kasterlee (België).

De kosten voor het kamp bedragen 40 euro per persoon. Ga jij mee op zoek naar de mol?

Schrijf je dan in voor 16 april 2017

Jeugdkamp “van wie ben jij er één”

Aangezien we tot nu toe nog weinig aanmeldingen hebben gehad, hebben we besloten dat er ook vriendjes en vriendinnen mogen. Dus lijkt het jou wat om van 4 tot 7 mei op kamp te gaan. Bij te weinig aanmeldingen gaat het jeugdkamp niet door.

Geef je op via: maranathajeugdkamp@gmail.com
Je kunt je opgeven tot uiterlijk 8 maart We hopen dat jij ook mee gaat!

Jeugdkamp Hemelvaartsweekend

Hoogste tijd voor wat informatie over het jeugdkamp van dit jaar. De voorbereidingen zijn in volle gang. Dit jaar gaan we weer op kamp naar de Hoge Rielen in België.  Dit zal zijn in het Hemelvaartsweekend van 13 mei t/m 15 mei. Het thema van dit jaar is ‘Wat doe jij aan..!?’
Ben je tussen de 9 en 16 jaar en nieuwsgierig naar wat we hiermee bedoelen.
Ga dan gezellig mee op kamp. Door sport, spel, bezinning, creativiteit, gezelligheid en nog veel meer, hopen we meer over dit onderwerp te weten te komen en er een ontzettend gaaf kamp van te maken.

Heb je er ook zo’n zin in? Stuur dan snel een mailtje naar het volgende e-mailadres: maranathajeugdkamp@gmail.com.

Oproep chauffeurs

Voor het jeugdkamp met het hemelvaartsweekend zijn we nog op zoek naar enkele chauffeurs om ons weg te brengen of te halen. Op woensdag vertrekken we om 18.00 uur. Op zaterdag wordt u om 14.30 in België verwacht. Wie wil ons helpen. Geef je op bij Dieter Ansink via jeugdouderling@maranathajeugd.nl.
Geef door wanneer je wilt rijden en hoeveel personen erbij kunnen. T.z.t. ontvangt je dan verdere informatie.